...CONTENTI?

mercoledì 20 gennaio 2016

ми хочемо, щоб ви зрозуміли, де вони приховують красу і силу.


Лабораторні роботи дуже досвідчений, пристрасний дослідження [...] і милостей від *** ******* привели нас досліджувати запахи з точки зору радикально інноваційним.
Кожна молекула + запах (подивитися на)> естетичні ефекти його, духовна (багатовимірна) ...
Органічні. Дослідження красивий і хороший. Вони вирізати, ми додаємо. Вони крадуть, Ми даємо. Ми передамо вам найкраще духи в світі! Ми найкращі, ви сказали, що. Це правда, у нас є святого, у нас також є багато таємниць. Але є вузький вхід і Колос Родоський ... це не двері, але це наша опікуном.
Є аромати, які роблять "речі"? У цьому [...] ми провели енергії і ідею «ароматом», що перевищує (Metaprofumeria®, [...] справу про 2013) один одного "Парфюмер" існує (або існувала).



 "Âme de Parfum" є потужним, як Метатрон. Є молекули, які покращують ваш настрій? Є молекули, що діють феромонів? [...] І це всі поширені килими елегантний, тому що ваш темп невелике. Є молекули, які захищають ніс, і, щоб захистити його від збиткових подій, характерних старіння? І "Історія [...] старий, відповідь так, він говорить [...]. Чи секрет, який ми зобов'язані підписом і честь. Але Бог існує!
Таким чином, ми прагнемо вивчати молекули і молекули geroprotettivi ********.
Молекула є ******** geroprotettiva Tico (******** Tical ті агенти або ці стратегії, які борються клітинне старіння), який спрямований на боротьбу з причинами хвороби і старіння. Але які реальні причини старіння? Забруднення? Ха-ха-ха ... РМ10 невинний. Піца і паста з томатним соусом є найбільш небезпечними.
Термін занадто загальними, щоб щось означати, і все, що ви маєте намір відповідь НІ.
Стільниковий окислення? Ni. Так що? Як ви стаєте старше, і як ви не можете старіти? Ви можете це довести? Ми показуємо! Ха-ха-ха. І ми розкажемо тільки довіряти. Притча про бісер перед свинями, ви знаєте, напам'ять ... Свині, як собак вони грубо і невдячна. Відрізати їх, сухі гілки. Ми хочемо, щоб найкраще для наших прихильників. Ми хочемо жити вічно людей, які підтримують нас, тому що вони цього заслуговують. І ми можемо. Ви, що ви любите, чи не будемо старіти, не хворіти зла, які не загоюються. Ви не залишить своє місце 10000 мікробів, шоломи світ! Вони розчинення мікробів! Наша спільність є абсолютним, ви будете жити краще, ніж всіх інших, які не зрозумілі. Може бути, ви будете жити вічно. Це буде ваш шлях, щоб подякувати. Чесно вам, що ваш жест мудрого, стала великим деревом ароматні троянди.

Ми не хочемо, щоб точний переклад, вам доведеться дістатися до самого серця.



LO♥E IS THE LAW: 5:15 Thelema...




△⊙▷





Nessun commento:

Posta un commento

Nous sommes ici pour révérer l'affection que nous recevons, avec dévouement et engagement. Nous voulons accompagner les amis sur le chemin de la beauté avec les compétences et la loyauté qui nous différencient, dans un monde de menteurs et incompétents.

Apprezziamo e favoriamo i commenti alle creazioni JICKIEL®, nei post a tema, da parte di quanti le hanno fatte proprie e desiderano renderci partecipi della loro esperienza. Ed i commenti alla profumeria vintage meritevole di revival nei post dedicati. Non abbiamo palle per tutto il resto.

Grazie.

Dal fondo di tutti gli altri tipi di post, dal 2018 i commenti, link pubblicitari, etc, vengono filtrati dal sistema e cancellati: già perdiamo tempo a recensire un mare di stronz*** commerciali, ci manca pure che ci perdiamo nei commenti alle recensioni delle stronz***...

La vita è breve anche in Profumeria, diamo importanza alle cose che contano, per tutto il resto "spazziamo la moneta per quello che vale"...

Sweep the moneda for what it's worth :)

J!cky 2.0